סדנאות מזון

הרעיון של סדנאות המזון הוא: לשלב את חווית הבישול המדברי במסגרת האירוח המדברי ולהכין את הארוחה בשיתוף המתארחים. פעילות זו מתאימה לקבוצות במסגרת יום טיול, למגיעים לאירוח ולינה ואפילו כסוג פעילות לקבוצות שעוברות במקום בדרכן.

סדנאות המזון משלבות חווית גיבוש ברקע מדברי. הן כוללות סממנים קשורים כגון: הדלקת מדורות, אלתור רב, וכמובן שהאוכל תמיד יוצא טעים. התבשילים שבדרך כלל מבשלים בסדנאות המזון הם: פויקה, מדפונות ושקשוקה.
לקבלת פרטים נוספים או הזמנות – לחצו כאן